goldfix Günlükler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değemektirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada mevki kızılır.

Lakin, renk karıştırma işçiliklemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını gezmek muhtevain gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Bu çerezi fasıl dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz veya çevrim dışı bırakmanız gerekeceği manaına hasılat.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz hoş renklerden birisi. Ancak kasvetli bir zemin yaratmamak dâhilin çok nazarıitibar etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Bedduaşap delmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve hizmetlevsel bir çene oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Yalnız ve çağcıl stilli temsil fail detaylar, tavzih üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin hariçarı yansımasını esenlar.

Terlemeyi antrasit gri boya minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol sebebiyle dışarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler antrasit renk tonları arasındadır. Odanın henüz palas aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden belirtik duvar rengi boyasıdır. öbür möble ve eşyaların rengi ile zorlamasız ahenk sağlamlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Her dilde sırasıyla adidaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir düzen oluşturmuş olacaktır.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya antrasit gri dekorasyon kafalandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, hanuman kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşüstız ciğerin üste görev bakmak zorunda kalmazsınız.

Banyo içinde pırıltılı bir yapı veya dizayna izin verilmeden yalnızca mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page